About Kose

Matuzalemről


Tudományos kísérletek és vizsgálatok során mérésekkel bizonyították a MATUZALEM® készítményben alkalmazott molekulák védelmi és kiemelkedő antioxidáns hatását. Képesek megvédeni a sejtmagban lévő DNS-t, megakadályozva annak degenerálódását, valamint szabad elektronjai (forgás/grammonként 1018-1022) révén helyreállítani a még visszafordítható sejtek és azok alkotóelemeinek elektromos potenciálját, vagyis az egyensúlyi helyzetet, az arany középutat!

A vizsgálatok alapján, az egyik leghatékonyabb antioxidánsként ismert E vitamin vízben oldódó változatához képest (trolox) a MATUZALEM® hatóanyaga annak 10,5 szerese. A SOD  (superoxide dismutaze enzim) hoz viszonyított aktivitása a legrosszabb mért eredmény szerint is  több mint 67%..  További kiemelkedő tulajdonsága, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által termelt „L” típusú szabadgyököket nem semlegesíti, valamint elektront nem csak megkötni, hanem elektront, az elektron hiányos részekhez hozzáadni is képes.

A fentiekben leírtakat csak álltalunk forgalmazott tabletták esetében garantálhatók!

Az új termékek esetében csak reméljük, hogy a fő hatóanyag nem változott! Ennek ellenére mi továbbra is fogyasztjuk!

MATUZALEM® étrend kiegészítők  Camelia sinensisen (fermentált fekete teából kivont flavonoid- komplex) kívül C, B2, B6, B12 vitaminokat és bortermő szőlő extraktumot is tartalmaz. B2 vitamin (riboflavin),  segít a sejtek oxidációs stressz elleni védelmében, a B6 és a B12 vitaminok pedig hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. Mind a három vitamin ezen kívül támogatja a megfelelő energia – anyagcserét és az idegrendszer jó működését. (A fenti egészségügyi hatásra vonatkozó állításokat a vitaminokról az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal jóváhagyta, megfelelnek a 412/2012 sz. Rendelet mellékletének).

 

A kapszula és a folyadék ajánlói fogyasztói ára 16.990 Ft. Ettől +- ban talál eltérő árakat. Ez normál esetben negyedévenkénti egy doboz, (napi 30 szem, vagy havi 10 szem, csepp esetében napi 18 csepp) napi 188 forint kiadását jelenti. Ennél sokan, sokkal többet költenek káros szenvedélyekre és gyógyszerekre

A termékek magas árát a speciális technologián és hatékonyságán kívül, az 50 gramm hatóanyag előállításához felhasználandó 6 tonna fermentált fekete tealevél eredményezi!

.

 

   

 

És a kozmetikumok, melyek a kaszulákban és a cseppekben alkalmazott camelia siensis extraktumot is tartalmazzák!

 

Loading