About Kose

NE-IO matuzalem duál kapszula


 

NEGATÍV IONOK - ÉLETÜNK VITAMINJAI (Nikola Tesla)

A negatív ionok energiahordozók a testben, nélkülük az élet nem lehetséges. Az élet meghatározása pontosan a szervezetben rejlik, az élő szervezet azon képességében, hogy mozgassa az anyag, az energia és az információ egységeit, ami intelligenssé, fejlődésre és továbbfejlődésre késztet bennünket. Rendelkezünk gondolkodási képességgel, az intelligencia és a szabad akarat tulajdonságával, mert van egy részecske, a negatív ion, amely az energia elemi egysége. Ez pedig a neion (stabil negatív ion). A neion a természet természetes része, és azt feltétlenül tartalmaznia kell. Minden egyensúly és homeosztázis (anyagcsere) is ettől függ. Az oxidációs-redukciós potenciálunk is egyetemesen működik, ami a kiegyensúlyozott vagy sérült anyagcsere jele és ez által, mindenünk kialakulása.

A kísérleti nukleáris fizika aktív tudományának, az orvostudománynak és különösen a természet élő erejének egyesítésével egyedi termékeket fejlesztettek ki, két élvonalbeli technológia - az életmolekula (camelia sinensis) és a negatív ionok környezete - kombinálásával.

A készítmény negatív redoxot (úgynevezett OPR) potenciált termel, és negatív energiaértéke (-mEv) csökkenti a magas pozitív (oxidációs) potenciál hatást. A negatív ionok környezete támogatja az egyes komponensek (flavonoidok, vitaminok, ásványi anyagok) hatását, elősegítik a hatóanyagok a sejtekbe történő hatékonyabb behatolást.

Ugyanakkor sokan ismerik a negatív ionokat termelő eszközök különböző formái, például a hidrogénezett-víz, az ózonizátor és hasonlók hatását. Mely az egyik változat. Formák teljesen egyediek. Hosszú ideig megőrzik potenciáljukat, ami alapvető különbség, és teljesen természetes a szervezet számára.

A természetben negatív ionok képződnek viharok idején, ahol erős villám csap le, hatalmas kinetikus sokkok során, mint például vízesések, tengeri hullámok, ahol ez a lenyűgöző dinamika szó szerint magas pályára hozza az elektront - kívül helyezi a molekulán, és így nyilvánul meg negatív redox. Stabilizálni tudták, és tudományos kutatásokkal maximálisan utánozták azt a folyamatot, amelyet az Anyatermészet az élet létrehozására és a Földön tartására használ.

A testben minden a plusz és a mínusz egyensúlyán alapul. A szervezeten belüli rendellenességeket a fellépő energiahiány (kibillent egyensúlyi helyzet) okozza. Az orvostudományban ezt a folyamatot néma gyulladásnak és metabolikus szindrómának nevezik. Ez a szervezet alapvető fizikai problémája, és ezt tükrözi a teljes biokémia.

A NE IO matuzalem kapszula esetében a negatív ion stabilizált hordozókkal, szabad elektronnal,  az élet és elemi aktivitás abszolút alfa - omega progressziója.

A táplálék-kiegészítők és kozmetikumok területén termékeket természetesen szűrik, hogy töblet negatív ionokat tartalmazzanak, és így negatív redoxpotenciált hozzanak létre, hogy jelentősen csökkentsék a pozitív ionok oxidációs potenciálját széles pH-tartományban (savasság - semlegesség - lúgosság).

Az életmolekula (camelia sinsnsis fekete teafa és tealevél kivonat) egy speciális flavonoid, amely gyakorlatilag a szervezet legtöbb folyamatában részt vesz. Erős antioxidáns, mely fiziológiailag közvetíti a természetes anyagok nagyszámú hatását a szervezetben.

A NE IO technológiával (negatív ionok) és az életmolekula (camelia sinensis, speciális flavonoid) kombinálásával egyedülálló technológiát valósítottak meg. Termékek kizárólag természetes anyagok kiegészítésével készülnek, amelyek ezt az előnyt felhasználva erőteljesen befolyásolják az élet minőségét.

 Az egészség és a szépség belülről fakad, és egyedülálló, negatív-ionos technológia segítségével hozzájárulhatunk szervezetünk kívül-belüli fiatalításhoz.

MINDEN, AMIT TANULTUNK, a TERMÉSZETBŐL, A MEGÁLLAPÍTOTT TÖRVÉ- NYEK MEGÉRTÉSÉBŐL SZÁRMAZIK. NEM TUDUNK MINDENT, DE MINDEN LÉPÉS, HOGY TUDJUK, HOGY AZ EMBEREK SEGÍTÉSE, NAGY ÖRÖM ÉS ELŐNY MINDENKINEK.

Loading