About Kose

Amit Önnek feltétlen tudnia kell!


A hirdetésekben hallható, immunrendszer erősítése igazából nem értelmezhető. A szervezet teljesítőképessége határok közé szoritott! Végtelenségik nem fokozható! Senki és semmi nem tud 100% felett teljesíteni!

A MATUZALEM hatóanyagának megalkotói abból indultak ki, hogy az igazán hatékony védekezés az, ha megpróbálják minél jobban lecsökkenteni a káros anyagok keletkezését a szervezeten belül. Azaz az immunrendszer válláról le kell venni a tehet, hogy az a  nem kívánt problémával könyebben meg tudjon birkózni.

Ezért a szlogenünk az alábbi:

"Lassítsa le szervezete öregedését, őrizze meg egészségét, hogy élete hosszú legyen! Segítsen saját immunrendszerének, vegye le róla a felesleges terheket, hogy a szervezete bármilyen problémával meg tudjon birkózni"

MATUZALEM® hatóanyaga szabadalommal védett, egyedülálló flavonoid-komplex, amely tudományosan is ellenörzött, kiemelkedő hatással rendelkezik. A komplexum a leghatékonyabb, a mindennapi életünkben is gyakran előforduló bioflavonoidokból áll. Ezek gyakorlatilag minden élő sejtben megtalálhatók és olyan polifenol vegyületcsoportba sorolhatók, amely a Föld legősibb, több mint három milliárd éves molekulacsoportja. Klinikai és kísérleti megfigyelések mutatták, hogy a bioflavonoidok kedvező tulajdonságok széles spektrumával rendelkeznek: antimutagén (mutáció ellenes), vírusölő, gyulladáscsökkentő, daganatos betegségeket megelőző, májvédő hatás mellett kedvező hatással vannak a cukorbetegségre, allergiára, szklerózisra, asztmára. Matuzalem hatóanyaga védi a sejteket egyrészt a külső környezetből származó káros anyagokkal szemben, másrészt azokkal szemben is, amelyek a testben képződnek (pl. helytelen táplálkozás, gyógyszerszedés káros mellékhatásai, stressz következtében). Bioflavonoidok megújítják a sejtek természetes állapotát, lassítják a degeneratív (leépülési) folyamatokat, védelmet jelentenek az oxidációs stressz következményeivel szemben. Az utolsó kutatások szerint a Matuzalem hatóanyagai révén képes megvédeni a DNS-t a szuperoxidos károsodással szemben. A kedvező hatásai összefüggésben vannak elsősorban a szabad gyökök megkötésével, valamint az egyensúly fentartásával. Megfogalmazható úgy is, mintha egy “szerelő” lenne, aki általános harmóniát tart fenn szervezetünkben. Jelenleg is a tudósok keresik a bioflavonoidok - amelyeket a Matuzalem is tartalmaz - pontenciális hatásait az Alcheimer és Parkinson kór, AIDS és a rák elleni küzdelemben való felhasználás céljából. Óriási előnyt jelent, hogy gyakorlatilag nincs semilyen mellékhatásuk. A hozzáférhető tudományos kutatásokból tudjuk, hogy az anyagcseréjük és a szervezet általi befogadásuk zökkenőmentes. Esetleges fölösleg, természetes úton könnyen kiválasztódik szervezetünkből. Matuzalem nagyon erős antioxidáns amely gátolja a sejtek, sejtmembránok, DNS és sejtzsírok szabad gyökök által okozta károsodást. Magas antioxidáns potenciálja (több, mint az E vitamin 10-szerese) biztosítja olyan, a szervezetben lévő toxikus anyagok semlegesítését, amelyekkel a szokásos antioxidánsok nem boldogulnak, akkor sem, ha nagy mennyiségben fogyasztják őket. Gyógyulást elősegítő hatással van majdnem az összes típusú megbetegedés esetén. Ez nagyon fontos szerepet jelent. Elegendő mennyiségű bevitelnél megkönnyíti az immunrendszer dolgát és így segíti a szervezetet a sejteket, szöveteket és idegrendszert súlyosan károsító toxikus anyagok eltávolításában. Lényeges az a tény, hogy kisebb mértékben leterhelt immunrendszer jobban védekezik az egészségi problémákkal szemben. A szervezet részére ilyen módon megteremtjük az újboli öngyógyítás lehetőségét. Nagyon érdekes a Matuzalem kozmetikai hatása (bőrfiatalodás, ráncok kisimulása), melyek hosszútávúak.

Tudományos munkák és a modern orvostudomány arra a következtetésre jutottak, hogy a bioflavonoidok a többi, nap mint nap fogyasztott, antioxidáns jellegű tápanyaggal együttesen képesek meggátolni néhány daganatos betegség kialakulását, a sugárzás genotoxikus és az extrém klimatikus körülmény negatív hatását, valamint elősegíteni az életképesség küszöbén élő szervezetek  túlélését.

Bioflavonoidok értékes forrásai:vörös bor, szőlő, növényi magvak és növények föld feletti részei, tea, hajdina, napraforgó, gesztenye. Amennyiben viszont az ember terapeutikus (gyógyító) értéket és magas immunrendszert szeretne, érdemesebb bioaktív  étrend-kiegészítőt alkalmazni.

2014 évben a hatásfok növekedése érdekében a tabletták hatóanyaga kiegészült bortermő szőlő extrakciójából nyert kivonattal, valamint  B2, B6, B12 vitaminokkal, melyek tovább segítik az idegrendszer és immunrendszer működését.

Biblikus Matuzsálem 969 évet élt. 2004. évében halt meg Li Ching Yuen híres kínai gyógyító, aki hihetetlenül magas életkort - 250 évet - élt túlélve néhány feleséget. Hires személyiség volt , emberek ezrein segített. A jó egészség és a hosszú életkor mindenki számára elérhető. Tudósok igazolják, hogy minden embernek genetikailag minimum 120 éves életkor elérésére van lehetősége.

Mi 969 évet, sőt még 120 évet sem igérhetünk Önnek, de a screening kutatások szerint a Matuzalem rendszeres fogyasztása képes lenne jelentősen elősegíteni az életkor hosszabbítását.

A fent leírt hatások nagy mértékben befolyásolják a magas életkort és a jó egészséget. Matuzalem étrend-kiegészítő szedése minőségileg javította és meghosszabította páciensek százainak életét. Matuzalem szedése során előidézhet fáradtságérzetet vagy feldobottságot, esetenként a beteg területen átmeneti enyhe fájdalomérzetet, melyeket mindig  egy  általános jó közérzet vált fel. A hatóanyag nem tartalmaz szintetikus anyagokat. A bioflavonoidok teljesen biztonságos, a tudomány által jól dokumentált anyagok, mellékhatások nélkül. Problémák nélkül kombinálható más készítményekkel és gyógyszerekkel. Ezért szedhető mellékhatások kockázata nélkül rövid és hosszú távon is, megelőzés vagy gyógyulás elősegítés céljából.

                                                                                        

 

 

 

 

 

                   

Loading