About Kose

Rólunk


Cég név: MEDIÁR-MAT Kft.

Cím: 2220 Vecsés Katona József u. 44.

Cégj.sz.:13-09-106116, Adószám:13632898-2-13

Ügyvezető:

Telefonsz: mobil 06-30-9314-056, vonalas 06-29-700-015, Fax:06-29-351-781

MEDIÁR-MAT Kft. 2021-től, újból kizárólagos joggal rendelkezik a MATZALEM termékekről.

A www.webshop.matuzsalem.hu oldalon, is  megvásárolható a matuzalem kapszula.

De hogy mégis miért a MATUZALEM® ?

A Károly Gáspár biblia Mózes első könyvével kezdődik, mely a teremtésről szól. Az  I/5/27 fejezetében leírtak szerint bibliai Matuzalem 969 évet élt! Mózes könyvének I/6/3 fejezetében viszont a "teremtő" az emberek életkorát 120 évre korlátozta, melyet a mai tudományos vizsgálatok is alátámasztanak!

969 évet, sőt még 120 évet sem igérhetünk Önnek, de a screening kutatások szerint a MATUZALEM®  készítmények rendszeres fogyasztása jelentősen elősegítheti az életkor meghosszabbítását!

A weblapon szereplő készítmény hatóanyaga a MATUZALEM nevet az álatkisérletek során elért eredmények alapján kapta, mivel a kisérletbe bevont állatok életkora jelentősen meghaladta a placebó állatokét.

Mi a 2004 évi személyes családi  tapasztalatoktól (lásd Tapasztalok>leírt menüpont alatt Árnyék Andrásné véleményét) vezérelve, 2005 év végén úgy döntöttünk, hogy a MATUZALEM termék értékesítésére és népszerűsítésére egy új céget hozunk létre, a MEDIÁR-MAT Kft-t.

A MATUZALEM® hatóanyaga nem csodaszer, hanem egy olyan ötödik generációs készítmény, melynek hatékonysága nem lehet kérdés. Az emberi szervezetre gyakorolt hatása mind orvosi, mind fogyasztói tasztalati részről igazolt. Napjainkban a betegségek nagy része igen jó eredményekkel gyógyítható. De miért kell eljutni addig, hogy az egészségünk megromoljon. Fontosabb a prevenció, a betegségek megelőzése, vagy az esetleges kiújulások megfékezése.. A MATUZALEM® ebben a tekintetben is kimagasló készítmény.

Életünkben egy valami biztos és elkerülhetetlen, de csak nagyon kevesen figyelnek rá. Ez az öregedés. Ez a folyamat még nem kivédhető, viszont  nagy mértékben lassítható.

Mindannyian elérünk egyszer életutunk végéhez. Viszont nem mindegy, hogy az az út mennyi ideig tart és milyen ’minőségben’ járjuk végig. A MATUZALEM® amellett, hogy bizonyos mértékig képes ismét egyensúlyba hozni a kibillent szervezetet, azon túl, tulajdonságai révén, nagymértékben elősegíti az életminőség javítását és a megélhető élethossz tartalmát.

Felelősek vagyunk a saját életünkért. És családban annak biztonságáért. Az okos ember előre gondolkodik! Az idős emberek döntő többsége életének utolsó néhány évében költi a legtöbbet gyógyításra, gyógyszer vásárlására! Lehetne kényelmesen, panasz nélkül, egészségben, az orvosi rendelőket messzire elkerülve, gyógyszerekre minimális összeget költve élni. A lehetőség adott.

Mit javasolnánk? - Gyakorlatilag minden 30-35 év feletti embernek negyedévente egy doboz NE IO matuzalem kapszula (30+30 kapszula) szedése ajánlható. Ebben a korban a növekedési folyamatok befejeztével az emberi szervezetben elkezdődik a hanyatlás, vagyis az öregedési folyamat. Itt kell megtennünk a kezdő lépéseket a hosszú, boldog és egészséges életért!

 

A döntés valóban az Ön kezében van!

Loading