About Kose

Fogyasztási tanácsok


FOGYASZTÁSI TANÁCSOK!

 

Ha Ön probléma mentes és ezt az állapotot a NEIO MATUZALEM® NE IO kapszulák, vagy cseppek fogyasztásával szeretné tovább megőrizni, valamint életkora eléri a 30 évet akkor Önnek két havonta 1 doboz NEIO MATUZALEM®  kapszula (30+30 kapszula) , vagy napi 9 csepp (folyékony változat) elfogyasztása javasolt.

A kapszulák kétféleképpen szedhetőek:

  1. Egy hónap szedés, egy hónap szünet

  2. Minden hónapban 15 napig 1+1 kapszulát, vagy 9 csepp folyadékot bevenni. Így nincs hosszabb szünet a készítmények szedése között. (Pl: minden hónap 1-15 között, így nem felejti el az ember)

Húsz és harminc év közötti életkorban a kúrák közötti időszak 2-3 hónappal kitolható illetve 1-1 hónap a 15 napos szedési rendben is kimaradhat.

Ha a NEIO MATUZALEM® NEIO fogyasztása közben az eddigiekhez képest furcsa dolgokat érez (pl. egyes területeken, vagy szerveknél enyhe fájdalomérzet, műtéti hely átmeneti érzékenyé válása, hascsikarás jellegű panaszok, széklet bűzössé válása, esetenként különös fejfájás) akkor a NEIO MATUZALEM® hatóanyaga elkezdte a nagytakarítást. Ezek az érzésnek a keletkezéstől számított harmadik, negyedik nap elmúlnak. Ilyen esetekben ajánlott a kúrát további doboz elfogyasztásával megtoldani.

Ha Ön koránál fogva valamilyen, hosszabb ideje szinten tartott betegségben, vagy betegségekben szenved, és úgy dönt, hogy a NEIO MATUZALEM®  készítmény segítségével is kíván javítani egészségügyi helyzetén akkor az elején a kapszula, vagy a csepp szedését sűríteni kell. Ilyen esetekben, főleg 60 év felett ajánlott két doboz, vagy üveg (60 nap) egymás utáni elfogyasztása, majd a fenntartó adag (2 havonta 1 doboz kapszula, vagy a havi 15+15 kapszula, vagy napi 9 csepp) szedése következik.

Ha Ön idegrendszeri problémával küszködik (kivétel a végleges bénaság) akkor lehetőleg orvosi kontrol mellett legalább két doboz, vagy üveg egymás utáni fogyasztása javasolt, majd az állapotjavulás határozza meg a további szedési javaslatot.

  1. Ha Ön olyan problémával áll szembe, mely sejtek degenerálódásának, illetve mutációjának következménye (ilyenek a tumoros betegségek is), akkor (az eddigi tapasztalatok alapján) szigorúan hat doboz, vagy üveg egymás utáni, vagyis legalább 180 napon keresztüli NEIO MATUZALEM® fogyasztás javasolt. Ez összesen 6 doboz, vagy 6 üveg NEIO MATUZALEM®   készítmény. Ebben az esetben mindenképpen ajánlott a menet közbeni orvosi ellenőrzés az eredmények kontrolálására. Az eredmények birtokában dönthet, hogy folytatja tovább a kúrát, vagy áttér a két, vagy háromhavonkénti, egészség megőrző kúrára.

Ha Ön tumoros betegségben szenved és bármilyen okból, kifolyólag nem tudja véghezvinni a 180 napos kúrát, akkor ne kezdjen bele.

Ez nem azt jelenti, hogy egyszerre kell beszerezni a hat havi mennyiséget, hanem havonta is beszerezhető a kapszula.

Tumoros betegségben szenvedők a webshop.matuzsalem.hu oldalon a MATUZALEM NE IO termékeket a  regisztrálás után kedvezményesen megvásárolhatják!

Részletezése itt olvasható!

Figyelem: ha Önnek már valamelyik létfontosságú szerve egyáltalán nem, vagy csak nagyon kismértékben rendelkezik reverzibilis (visszafordítható) sejttel, akkor kizárólag orvosa előzetes tájékoztatásával, illetve véleményének kikérésével fogyassza a MATUZALEM® NE IO készítményeket!

NEIO MATUZALEM®  készítmények szedésekor a következőkre kell számítani.

Nem általánosan, de sok esetben az első három, négy kapszula, vagy napi 18 csepp fogyasztása esetén, a  beteg terület (daganatos betegek esetében az esetlegesen meglévő áttéteknél), vagy műtét helyén  még ha az, korábbi is - kisebb, nagyobb de elviselhető fájdalomérzet jelentkezhet mely a kúra folytatása során elmúlik. Ez hasonló ahhoz a jelenséghez, mely a lázas betegeknél minden esetben előfordul. A betegeknél, amikor elkezdik az antibiotikum szedését a láz minimum 0,5 fokkal felemelkedik, majd csökken és az esetek döntő többségében a beteg gyógyulni kezd. A NEIO MATUZALEM® esetében is hasonló jelenség  játszódik le. Ha a helyi fájdalmak tartósnak bizonyulnak, kivizsgálás végett feltétlen forduljon orvosához. Cukorbetegek esetében a kúra idején átmenetileg a cukorszint megnőhet, de a szokásos panaszok nem jelentkeznek. Nőgyógyászati ciszta esetén, amely nem hormonális eredetű, a beteg terület az első öt napban még érzékeny és általában a hetedik, tizedik nap körül kiürül. (ilyen esetekben a kúrát a következő hónapban ajánlatos megismételni). A NEIO MATUZSALEM® honlapján (www.matuzsalem.hu) a tapasztalatok cím alatt olvashatja orvosok és egyes emberek saját kezűleg írt, vagy aláírt véleményét a NEIO MATUZALEM®-készítményekről.

Az emberi szervezet csodálatos. Az egészséges emberben jelen van a harmónia, a mindenre kiterjedő belső odafigyelés és kontrol. Amikor ez az összhang valamilyen külső, vagy belső hatásra megbomlik és azt a szervezet már önmagától nem képes helyrehozni, jönnek a kisebb nagyobb egészségügyi problémák. A NEIO MATUZALEM®  készítmények hosszú távon képesek  a szervezet belső harmóniájának megőrzésére.

További orvosi információ:

dr. med. Horváth Zsuzs urológus, sebész főorvos: 06-20-312-2332, 06-30-916-7322

dr. med. Palotai Katalin  oxiologus: 06-20-2366815

 

  1.  

 

Loading